4ª Cursa Social “Terra de Garnatxes 2022”

 
4ª Cursa Social “Terra de Garnatxes”
27 de febrer de 2022

Torna la Social “Terra de Garnatxes” en lea seva data habitual, en la que serà la seva 4a edició, una cursa de bici de carretera per a federats de les categories junior, sub23, èlit, màster 30, 40, 50, 60 i fèmines.

A part  d’aquestes limitacions que s’han de complir també s’hauran de seguir OBLIGATÒRIAMENT les MESURES BÀSIQUES DE PROTECCIÓ INDIVIDUAL I COL·LECTIVA

Degut a la bona acceptació del recorregut de la 3a edició el volem repetir, es tracta d’un circuit de 3 voltes amb 30,3km cada volta generant un total de 91km (pendent aprovació SCT), amb constants repetxos i tobogans que fan queel desnivell positiu acumulat superi els 1300 metres. Carreteres estretes amb constants revolts que faciliten la formació d’escapades i amb un asfalt més que acceptable per el bon desenvolupament de la cursa.

Canvia el lloc de sortida i arribada, que serà a l’Avinguda Catalunya, coïncidint amb el pas de la carretera N420 per la població i que serà un principal punt d’atracció de públic per a la prova.

US PODRÀ AGRADAR MÉS, O MENYS, PERÒ SEGUR QUE NO US DEIXARÀ INDIFERENTS!!!!!

Tot i això, el recorregut continua transcorrent per algunes de les carreteres més tranquiles de la Terra Alta, continuament envoltada pels paisatges de vinya amb Els Ports de fons. Després es pot anar a l’Arribada tranquilament per veure el desenllaç de la cursa.

Les inscripcions es gestionaran per la web de la Federació Catalana de Ciclisme www.ciclisme.cat  a l’apartat de pròximes curses.

Hi haurà premis per als 3 primers classificats de la general, podi femení, el primer de cada categoría.

Al finalitzar hi haurà avituallament líquid per tots els participants.  

Track Cursa social Terra de Garnatxes 2022


Download file: III Terra de Garnatxes 2021.gpx

Català CA Español ES