3ª Cursa Social “Terra de Garnatxes”
7 d’agost de 2021

Torna la Social “Terra de Garnatxes”, en la que serà la seva 3a edició, una cursa de bici de carretera per a federats de les categories junior, sub23, èlit, màster 30, 40, 50, 60 i fèmines, què aquest any i degut a la desgràcia que estem patint degut al COVID-19, ens hem vist obligats a canviar el recorregut original per un de nou per poder-la arribar a a fer efectiva dins les limitacions que s’han de seguir forma obligatòria per tal d’evitar la propagació del COVID-19.

A part  d’aquestes limitacions que s’han de complir també s’hauran de seguir OBLIGATÒRIAMENT les MESURES BÀSIQUES DE PROTECCIÓ INDIVIDUAL I COL·LECTIVA

Per aquest motiu la cursa d’aquest any s’ha adaptat a les restriccions de trànsit i es tracta d’un circuit de 3 voltes amb 30,3km cada volta generant un total de 91km (pendent aprovació SCT)

US PODRÀ AGRADAR MÉS, O MENYS, PERÒ SEGUR QUE NO US DEIXARÀ INDIFERENTS!!!!!

Tot i això, el recorregut continua transcorrent per algunes de les carreteres més tranquiles de la Terra Alta, continuament envoltada pels paisatges de vinya amb Els Ports de fons. Després es pot anar a l’Arribada tranquilament per veure el desenllaç de la cursa.

Les inscripcions es gestionaran per la web de la Federació Catalana de Ciclisme www.ciclisme.cat  a l’apartat de pròximes curses.

Hi haurà premis per als 3 primers classificats de la general, el primer de cada categoría, Meta Volant i Premi de Muntanya.

Al finalitzar hi haurà avituallament líquid per tots els participants.  

Track Cursa social Terra de Garnatxes 2021


Download file: III Terra de Garnatxes 2021.gpx

Català CA Español ES