5ª Cursa Social “Terra de Garnatxes”
26 de febrer de 2023

Torna la Social “Terra de Garnatxes” en lea seva data habitual, en la que serà la seva 5a edició, una cursa de bici de carretera per a federats de les categories junior, sub23, èlit, màster 30, 40, 50, 60 i fèmines.

Eguany esperem consolidar un recorregut que ja es va fer a la cursa de Copa Catalana Junior al 2022. Consta de 2 voltes a un recorregut de 40km, 2 passos pel port puntuable de l’Alt de Vilalba dels Arcs, al primer pas per linia d’arribada a Gandesa hi haura la Meta Volant. Carreteres estretes amb constants revolts que faciliten la formació d’escapades i amb un asfalt més que acceptable per el bon desenvolupament de la cursa.

La sortida i arribada estaran al lloc habitual ubicat al Carrer carretera de Vilalba.

Tot i això, el recorregut continua transcorrent per algunes de les carreteres més tranquiles de la Terra Alta, continuament envoltada pels paisatges de vinya amb Els Ports de fons. Després es pot anar a l’Arribada tranquilament per veure el desenllaç de la cursa.

Les inscripcions es gestionaran per la web de la Federació Catalana de Ciclisme www.ciclisme.cat  a l’apartat de pròximes curses.

Hi haurà premis per als 3 primers classificats de la general, podi femení, Meta Volant (1r pas per Gandesa), Premi de Muntanya (Alt de Vilalba) i el primer classificat de cada categoría.

Al finalitzar hi haurà avituallament líquid i sòlid per tots els participants.  

Powered by Wikiloc
Català CA Español ES