2ª Cursa Social “Terra de Garnatxes”
1 de març de 2020

Torna la Social “Terra de Garnatxes”, una cursa de bici de carretera per a federats de les categories junior, sub23, èlit, màster 30, 40, 50, 60 i fèmines, què transcorre per les carreteres  de la part nord i nord-oest de la Terra Alta, concretament pels termes municipals de Gandesa, Bot, Batea, La Pobla de Massaluca i Vilalba dels Arcs, amb un recorregut trenca-cames.

La sortida serà a la població de Gandesa, on després d’una petita volta neutralitzada es donarà la sortida llançada a la carretera TV-3531 en direcció Bot. Aproximadament al PK 5,5 d’aquesta carretera s’agafa la cruïlla a la dreta per pujar al Coll del Moro, una pujada de 2 km molt explosiva sense puntuar per al Premi de Muntanya en aquest pas, fins la cruïlla amb la carretera N-420 per tornar a Gandesa on es disputarà la Meta Volant al pas per línia de meta. Tot seguit es farà una segona volta al mateix recorregut per disputar el segon pas pel Coll del Moro, en el qual es disputaràn els primers punts per al Premi de Muntanya. Es realitzarà un altre pas per línia de meta i s’anirà a disputar el tercer pas al Coll del Moro i el segon puntuable. Tot seguit la cursa es dirigirà cap a la població Batea per la carretera C-221, on es realitzarà un pas per l’interior de la localitat per agafar la carretera TV-7232 en dirección Vilalba dels Arcs fins al PK 6,3, on es girarà a l’esquerra per anar en dirección la Pobla de Massaluca per un camí estret amb un asfalt excel·lent amb zones de revolts que estiraran el pilot i dificultaran el control de les escapades. Després d’aproximadament 7 km s’arribarà a la cruïlla de la carretera TV-7231 per girar a la dreta en direcció Vilalba dels Arcs, on al PK 12 de la mateixa carretera hi haura el Premi de Muntanya puntuable de l’Alt de Vilalba, 2,5 kms amb un quilòmetre intermig molt dur, tot seguit es passarà per la població de Vilalba dels Arcs per continuar cap a Gandesa amb una “emboscada” l’últim quilòmetre que decidirà el desenllaç de la cursa.

El recorregut transcorre per unes de les carreteres més tranquiles de la Terra Alta, continuament envoltada pels paisatges de vinya amb Els Ports de fons, i un punt estratègic per a que els especadors amants del ciclisme puguin gaudir de molta part de la cursa a peu de carretera, el Coll del Moro, amb tres passades per aquest punt. Després es pot anar a l’Arribada tranquilament per veure el desenllaç de la cursa.

Les inscripcions es gestionaran per la web de la Federació Catalana de Ciclisme www.ciclisme.cat  a l’apartat de pròximes curses.

Hi haurà premis per als 3 primers classificats de la general, el primer de cada categoría, Meta Volant i Premi de Muntanya.

Al finalitzar hi haurà avituallament líquid per tots els participants.  

Track Cursa social Terra de Garnatxes 2020


Download file: Cursa Social Terra de Garnatxes.gpx

Català CA Español ES