Benvinguts al Club Ciclista Garnatxa Bikers

El C. C. Garnatxa Bikers s’ha creat per potenciar l’esport del ciclisme a la comarca de la Terra Alta, així com, fomentar el cicloturisme en aquesta comarca.
Salut i Pedals!!

Qui som

El Club Ciclista Garnatxa Bikers és un club ciclista que es va crear el 24 de març de l’any 2018 gràcies a les ganes d’un grupet d’amics amants d’aquest esport.

La història d’aquest club es remonta cap a finals de l’any 2017, on aquest grupet d’amics decideix fer una equipació representativa de la comarca de la Terra Alta i que tingues relació amb la indústria preferent de la comarca com és l’elaboració de Vi i evidentment, el nom del club n’és un gran exemple.

Un cop realitzada l’equipació, aquest grupet d’amics, un cop ja a l’any 2018, al març concretament, es va fer un pas més enllà  i fruit d’aquest pas va nèixer el Club Ciclista Garnatxa Bikers.

Tot i crear-se aquest any 2018, el Club Ciclista ja ha estat present i ja ha organitzat diferents esdeveniments a la localitat de Gandesa dins del repertori d’actes municipals.

La importància de la tasca del Club Ciclista Garnatxa Bikers radica en la seva experiència i la trajectòria de la majoria dels fundadors d’aquest Club, ja que, impulsem i impulsarem esdeveniments i projectes esportius a la comarca per tal de potenciar el cicloturisme.

L’any 2019 ens suposa un gran repte amb l’organització de tres esdeveniments, com son la cursa social en bici de carretera anomenada “Terra de Garnatxes”, el 24 de febrer, la marxa en BTT anomenada “Garnatxa Bike Race MARATHON”, el 12 de maig i la ja coneguda marxa nocturna, amb la 4a edició, anomenada “Garnatxa Nocturn Bike”, al juliol.

Val a dir, que tot i la curta vida d’aquest Club Ciclista, la resposta dels socis ha estat del tot impressionant i admirable, fet que, només ens toca que donar les GRÀCIES per la vostra confiança.

Moltes Gràcies a TOTES i a TOTS

Perquè fer-se soci/a

Tot i crear-se aquest any 2018, el Club Ciclista ja ha estat present i ja ha organitzat diferents esdeveniments a la localitat de Gandesa, com ara la Marxa Nocturna i les col·laboracions amb l’Ajuntament i AMPA Escola Puig Cavaller de Gandesa .
Per l’any 2019, el Club té preparats diferents events de notòria importància a la comarca de Terra Alta i per les Terres de l’Ebre, com ara la Cursa social “Terra de Garnatxes”, la marxa en BTT Garnatxa Bike Race Marathon i la Garnatxa Nocturn Bike.
A part d’aquests esdeveniments importants, s’organitzen diferents sortides o marxes, ja sigui en bicicleta de carretera o en BTT entre setmana i caps de setmana per tal de poder disfrutar del que ens pot arribar a donar la comarca de la Terra Alta i voltants.
El club per l’any 2019 està fent les gestions administratives necessàries per poder federar-se i així poder gaudir de la possibilitat de tramitar les llicències federatives per poder participar en qualsevol tipus d’esdeveniment completament assegurat en cas de patir un accident.
El club anirà informant al respecte per tal de poder tramitar aquestes llicències federatives, tant bon punt s’obri el termini per poder-les sol·licitar.

Si vols formar part de la família Garnatxa, no dubtis i fes-te soci!  

Fes-te patrocinador

El Club Cicliista Garnatxa Bikers us ofereix un aparador per la vostra empresa. Si voleu col·laborar amb el club publicitant el vostre negoci us posem a disposició el següent:

1 .- Anunci a la web i xarxes socials del club.

2 .-Altres formes de col·laboració (patrocini d´activitats, esdeveniments, curses, marxes…) 

Per més informació podeu contactar per mail a info@garnatxabikers.es o mitjançant “contacta’ns”

Com fer-te soci/a

Pots fer-ho:

1.- Pagant en efectiu a l’entitat bancària CAJA RURAL DE TERUEL de Gandesa la quota de 15€. 

2.- Amb transferència a l’entitat bancària CAJA RURAL DE TERUEL de Gandesa la quota de 15€. 

3.- Amb targeta de crèdit, un cop emplenat el formulari que trobaràs en aquesta web. La quota a pagar es de 15€.

Alta soci/a

Català CA Español ES