WP GPX Maps Error: GPX file not found! /home2/garnatxa/public_html/wordpress/wp-content/uploads/gpx/GBRM 2020_85.gpxWP GPX Maps Error: GPX file not found! /home2/garnatxa/public_html/wordpress/wp-content/uploads/gpx/GBRM 2020_50.gpxWP GPX Maps Error: GPX file not found! /home2/garnatxa/public_html/wordpress/wp-content/uploads/gpx/Nou traçat GBRM 100KM.gpxWP GPX Maps Error: GPX file not found! /home2/garnatxa/public_html/wordpress/wp-content/uploads/gpx/GBRM Curta.gpx

 

2a. Garnatxa Bike Race Marathon (GBRM)

18 d’Octubre de 2020

La Garnatxa Bike Race Marathon del 2020, inicialment es va programar realitzar-la el 10 de maig de 2020, però, per desgràcia a nivell global, ens hem trobat amb l’aparició en escena d’un virus, conegut coloquialment com el CORONAVIRUS (SARS-CoV-2 (COVID-19)), que ha suposat una declaració d’estat d’alarma pel govern central a Espanya degut a la seva perillositat en la facilitat i rapidesa d’infecció i transimissió d’aquet virus.

Degut a l’Estat d’Alarma i a aquest virus, la vid quotidiana s’ha visst afectada, tant a nivell de Catalunya, a la resta de l’estat espanyol com a nivell internacional, ja que, moltes conegudes proves esportives de qualsevol modalitat s’hi han vist afectades i s’han posposat grans esdeveniments esportius a nivell global. 

Per aquest motiu, i donat que no es té una certesa del temps que duraran aquestes mesures, ens hem vist obligats a ajornar la marxa de la GBRM de l’any 2020 fins el dia 18 d’octubre de 2020, data que tots volem que aquest malson per tothom hagi desaparegut. 

 

Us deixem els tracks de les dues llargades que hi hauran a la GBRM 2020.

Tracks GBRM 2020

Track Garnatxa Bike Race Marathon llarga

Recorregut de 85,8km
Desnivell positiu: 3.262m

Download file: GBRM 2020_85.gpx

Track Garnatxa Bike Race Marathon Curta

Recorregut de 49,7km
Desnivell positiu: 1.251m

Download file: GBRM 2020_50.gpx

 

1a. Garnatxa Bike Race Marathon (GBRM)

12 de maig de 2019

La Garnatxa Bike Race Marathon neix per oferir al ciclista la oportunitat de recórrer els indrets més espectaculars visualment de la Terra Alta, recórrer part de la història moderna del terme, conèixer indrets on es van lliurar diverses batalles a la passada guerra civil, i oferir el principal actiu del territori… el Vi.

Els dos recorreguts estan pensats per gaudir del principal paisatge que ofereix la Terra Alta, els camps de vinya que en l’època en que es disputa la prova comença a mostrar-se emergent del descans de l’hivern, omplint de verdor els camps, noves olors envoltant el ciclista en una sensació única per tots els sentits.

Tan el recorregut llarg com el curt tenen el seu punt d’exigència, esdevenint un repte per als participants. 

El nivell tècnic de dificultat per al circuit curt és baix-mitjà amb pocs quilòmetres de corriols essent aquests aptes per tots els nivells, i per al llarg nivell mitjà amb corriols sense cap gran nivell de dificultat però que el cansament de la pròpia cursa requereix estar atent.

Durant els dos recorreguts hi haurà diversos punts d’avituallament on els participants podran fer parada per reposar forces i gaudir de l’entorn.

El trànsit estarà controlat, però obert, fet que obliga els participants a respectar les normes vigents de circulació.

També hem pensat en els acompanyants dels participants de la prova, aquests podran realitzar diverses activitats mentre esperen els participants de la cursa sempre que vagin degudament acreditats, i podran dinar amb ells una vegada arribin, podeu consultar l’oferta d’activitats i les condicions al següent enllaç :  SERVEI ACOMPANYANTS

Tracks GBRM 2019

"NOU" Track Garnatxa Bike Race Marathon llarga

Recorregut de 110,37km
Desnivell positiu: 2341m

Download file: Nou traçat GBRM 100KM.gpx

Track Garnatxa Bike Race Marathon Curta

Recorregut de 49.34km
Desnivell positiu: 1.064m

Download file: GBRM Curta.gpx

AGRAÏMENTS VOLUNTARIS, COL·LABORADORS I PATROCINADORS

El Club Ciclista Garnatxa Bikers, vol agraïr la tasca de tots els voluntaris de tots els punts del recorregut de la 1ª edició de la Garnatxa Bike Race Marathon.

Gràcies, gràcies i 1000 gràcies a tots vosaltres per la vostra aportació en aquesta 1ª marxa de BTT, sense vosaltres no hauria estat possible.

Agraïments als fotògrafs, tant durant la cursa, en els punts dels recorreguts, a la zona de sortida/arribada,  i a la zona del podium.(Cipri, Laura, Rosi, etc…)

Agraïr també a tot els col·laboradors i patrocinadors que han confiat en nosaltres, del primer a l’últim.

Agraïment a totes les entitats i administracions (Ajuntaments de Gandesa, Corbera d’Ebre (amb un avituallament en un lloc tant emblemàtic com es el poble vell de Corbera d’Ebre), Bot, Prat de Comte, Consell Esportiu de la Terra Alta, Federació Catalana de Ciclisme,…)

 

Agraïment a les motocicletes d’enllaç durant la marxa (Toni, Martí, Joan i Edu)

Moltíssimes gràcies!!!

i Sobretot,

volem agraïr la tasca realitzada en matèria de seguretat durant la cursa per part del Servei Català de Trànsit amb el seu desplegament d’efectius. (MOLTÍSSIMES GRÀCIES COMPANYS!!!)

Sortda GBRM '19

El Club Ciclista Garnatxa Bikers, vol agraïr la participació de tots els participants a la 1ª edició de la Garnatxa Bike Race Marathon.

Sense vosaltres no hauria estat possible, des dels primers i primeres fins als últims participants en totes dues distàncies.

L’any que vinent, més i millor (així s’intentarà) que ja hi estem treballant per poder-la fer possible i pogueu disfrutar-la un altre any.

 

Avituallaments GBRM 2019

Avituallaments GBRM 100KM

Avituallaments GBRM 50KM

Marcatge GBRM llarga i curta 2019

 
 
 Les dues distàncies que comprenen la GBRM, estaran marcades per aquests quatre (4) tipus de cintes balizadoras.
Per la qual cosa, qualsevol d’aquestes cintes en ruta significarà que ets a la ruta / pista / corriol / camí correcte.
Salut i Pedals
 
 
 
 
Las dos distancias que comprenden la GBRM, estarán marcadas por estos cuatro (4) tipos de cintas balizadoras.
Por lo cual, cualquiera de estas cintas en ruta significará que estás en la ruta / pista / sendero / camino correcto.
Salud y Pedales
Català CA Español ES