2a. Garnatxa Gravel & BTT Ride (GBRM)

18 de Juny de 2022

La Garnatxa Bike Race Marathon del 2020, inicialment es va programar realitzar-la el 10 de maig de 2020, però, per desgràcia a nivell global, ens vam trobar amb l’aparició en escena d’un virus, conegut coloquialment com el CORONAVIRUS (SARS-CoV-2 (COVID-19)), que v suposar una declaració d’estat d’alarma pel govern central a Espanya degut a la seva perillositat en la facilitat i rapidesa d’infecció i transimissió del virus.

Degut a l’Estat d’Alarma i a aquest virus, la vida quotidiana es va veure afectada, tant a nivell de Catalunya, a la resta de l’estat espanyol com a nivell internacional, ja que, moltes conegudes proves esportives de qualsevol modalitat s’hi han vist afectades i s’han posposat grans esdeveniments esportius a nivell global. 

Per aquest motiu, i donat que no es té una certesa del temps que duraran aquestes mesures, ens vam veure obligats a ajornar la marxa de la GBRM de l’any 2020 fins el dia 18 d’octubre de 2020, pero, el malson va continuar fins ara que sembla que ja es torna a la vida normal.

Per aquest motiu enguany estem contents de poder tornar a organitzar aquesta marxa amb l’afegit que aquest any hi podran participar els corredios que ho desitgin en la modalitat GRAVEL

Us deixem els tracks de les dues llargades que hi hauran a la GBRM 2022.

 

Salut i Pedals

#GBRM LLarga

WP GPX Maps Error: GPX file not found! /home2/garnatxa/public_html/wordpress/wp-content/uploads/gpx/GBRMllarga22avit.gpx
Download file: GBRMllarga22avit.gpx

#GBRM Curta

Download file: GBRMCurta22.gpx
[gpx-view]
Català CA Español ES